Tar man sig tid att avvika från de stora vägarna hittar man fina pärlor i det småländska landskapet. Till exempel borde man stanna till vid E:4an, strax innan man kör in i Jönköpings län: Inte långt ifrån Toftaholms trafikplats slingrar sig småvägarna till den mindre familjecampingen E:4ans Camping Camping. Här finns ett riktigt andningshål i naturskönt läge utmed sjön Vidöstern. 

Campingen har 65 tält- och husvagnsplatser varav 50 med elanslutning. Det finns 2 servicebyggnader med dusch/ toaletter och diskplatser samt tvättstuga och kök. Även 5 stugor står till förfogande för alla som inte har hus på fyra hjul. 

På anläggningen säljs fiskekort för Vidöstern och sjön Flåren med fina möjlighet att fiska efter bl.a. gädda, gös, aborre och ål. För alla som vill ta sig längre ut på vattnet, finns roddbåtar att hyra. Aktiviteter som erbjuds direkt på campingen är tennis och volleyboll på preparerade banor. Direkt i anslutning till E:4ans Camping hittar gästerna fina skogsvägar för rofyllda cykel- och vandringsturer. 

Utflyktsmål är talrika i trakten: Western-byn High Chaparall, Nationalpark Stora Mosse och Laganland med älgpark och bilmuseum ligger bara en kort sträcka ifrån campingen. Lite längre kör man till busfabriken, ett lekland för de små, eller till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Öppettider 2021:15 maj – 1 september

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.