Adress & Kontakt

Vår address

Domsandsliden 2

GPS:

57.87804475, 14.108825652306

Telefon *

Njut av friheten vid Domsandsstrand. Habo Camping och Stugby har ett idealiskt läge vid Vättern med hamnen och Domneåns naturreservat alldeles intill, bara 15 km norr om Jönköping. Ni kan simma i Sveriges andra största sjö eller solbada på sandstranden, spela volleyboll eller tennis och tända er egen lägereld. De små barnen kan leka på lekplatser i närheten av husvagnen.

Vår camping erbjuder stora platser, en serviceplats till husbilar och en fräsch servicebyggnad med faciliteter för spädbarn och handikappade. Familjen Lenting hälsar er hjärtligt välkommen! Vi vill att ni trivs hos oss, oavsett om ni vill vara aktiv eller koppla av på semestern. Vår camping har ett bra utgångsläge för cykel- eller vandringsturer. Gärna tipsar vi om strövområden och utflyktsmål som passar just Dig!

Varje sommar organiserar vi vår populära Älgsafari där vi efter en kort busstransfer utförskar skogsgläntorna med hjälp av en släpvagn. I skymningen syns då ofta älgar, men även rådjur, ugglor, räv eller vildsvin. Medan solen går ner kommer du ha en bra vy över Vättern, Visingsö och hela Västra Vätternbranten. Älgsafari är en kul aktivitet för hela familjen och är handikapp-anpassad. Såklart får ni fotograferar allt ni ser!

Öppettider 2021:1 juni – 15 september

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.