Hoks Naturcamping är en liten trevlig familjär camping som ligger naturskönt 2 km utanför Hoks samhälle och 3 mil söder om Jönköping. Hit kan du komma för att vandra i naturen, fiska, umgås med släkt och vänner eller spela golf! Nära granne till campingen är Hooks herrgård med sina fina skogs- och parkbanor: Ett paradis för alla som gillar att spela golf! 

Campingen har 30 husvagnsplatser med elanslutning, men även mycket plats för gäster med tält. Det finns ett antal säsongsplatser för husvagnar. Till anläggningen hör ett servicehus med reception, kök, dusch och toalett. Vill man bo under tak erbjuds 10 fullt utrustade stugor med 4 till 6 bäddar. Alla är utrustade med dusch och toalett, kök med minst två kokplattor. 

Uppe på kullen ligger ett samlingshus med kök som kallas för ”Höjden”! Med utsikt över campingen och gärdena intill är huset ett populärt tillhåll för släktträffar, fester och föreningsmöten. 

Ca 300 m från campingen rinner en å förbi där campingägaren har anlagt en fin badplats med brygga. Runt omkring Hoks camping väntar mycket fina strövområden. De intilliggande skogs- och ängsmarker passar perfekt för dig som reser med hund eller gillar att vandra. 

Öppettider 2021:1 april – 3oktober, Stuguthyrning året runt 
Fullservice 2021:1 juni – 31 augusti

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.