Mycklaflon är den idealiska platsen för människor som älskar naturen! Campingen är uppkallad efter sjön Mycklaflon, klassad som ett av södra Sveriges finaste vatten med högt naturvärde! Här finns en stor mängd fiskarter, bl a abborre, bergsimpa, braxen och elritsa. Hit lockas fiskeentusiaster från hela Europa, och fiskekort säljs direkt på campingen! 

Regionen runt Mycklaflon tillhör det småländska höglandet, känt genom Pippi Långstrump och den skandinaviska ”guldfebern”. Mycklaflons Camping är omgiven av sluttande kullar och utsträckta skogar samt prydd med stora stenar från istiden. 

Boende erbjuds i olika former, – allt från campingplatser med och utan el, till stugor, två lyxiga safaritält och även ett semesterhus i den finaste faluröda stilen. Husdjur är hjärtligt välkomna på den här campingen! I servicebyggnaden hittar gästerna matlagnings- och diskplatser, dusch och toalett (även handikappanpassad), tvätt- och torkmöjligheter såsom latrintömning. 

Mycklaflons Camping är en lugn och trevlig familjecamping med lek- och grillplats, och det går bra att hyra roddbåt, kanot, vattencyckel och surfboard för att ge sig ut på sjön. Eller så roar man sig med Minigolf eller Poolbillard! Efter en aktivitetsfylld dag njuter man av restaurangen med terrass och blick över sjön. ”Trollpackans Kök” öppnar 2019 i ny familjevänlig tappning: med ”magiska” rätter och draksnacks för små äventyrare! Varje morgon kommer brödservicen med färska bakverk mellan 8:00 och 11:00. 

Öppettider 2021:1 maj – 30 september

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till online-bokning via Campcation.