På Sjöstugan kan du njuta av en härlig campingsemester, bo i en av våra stugor eller i vårt hotell, allt detta mitt i den småländska skogen med känslan av att du har hamnat i en av Astrid Lindgrens sagor. Sjöstugan Camping har öppet året runt och passar lika bra för familjesemestern som för boendet under arbetet i Älmhult. Här erbjuder vi även konferens- och festmöjligheter i vårt hotell för upp till 70 personer. 

Vill du ha en aktiv semester erbjuder Sjöstugan Camping en mängd aktiviteter! Vad sägs om kanot- och båtuthyrning, äventyrsgolf, jacuzzi, bastubåt, beachvolley, besök på världens enda IKEA museum och mycket mer. En lugn dag på Bökhults badstrand är också att rekommendera, passa på att handla lite glass och godis i shopen eller köp med dig nybakade frallor för picknicken. 

För konceptet med året-runt-camping, hotell och restaurang har Sjöstugans Camping blivit nominerat till Årets stora turismpriset 2017 samt blev utsedd till Årets företagare i Älmhult 2017. Mycket engagemang läggs på att öka attraktiviteten för kommunen och södra Småland som besöksmål. 

Visste du att: 

Inte långt ifrån anläggningen lockar hela 9 naturreservat, bra fiskevatten, en golfbana och inte minst IKEAs första varuhus samt IKEA museum Älmhult. 

Öppet året runt

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.