Spilhammars familjevänliga camping, belägen i en vacker tallskogsglänta precis vid två insjöar, är en riktig naturcamping i närheten av Mariannelund och 2 mil från Vimmerby. Ett stenkast från campingen ligger en badstrand med bryggor och ett flytande hopptorn. Vill du ro eller paddla finns båtar och kanoter att hyra. Det säljs även olika fiskekort för sjöarna runtomkring. 

På själva campingområdet finns det totalt 60 platser med tillgång till el och 20 platser utan el. Var du än slår läger så har du naturen precis inpå knuten. Utöver duschar och toaletter är faciliteter utrustade med disk- och kökrum, tvättmaskiner och torktumlare. Det finns möjlighet till latrintömning. 

Vi hyr även ut utrustade husvagnar, eller varför inte njuta av semestern i Pippis roliga trätunnor? Stugor är klassiska alternativ för boendet på Spilhammars Camping. Man kan också hyra ett av semesterhusen: “Åsjön” eller “Blåbär”. Vårt motto är att alla ska ha med sig en upplevelse hem, och vi satsar på service, omtanke gentemot såväl barn som andra och det är viktigt för oss med en atmosfär präglad av lugn och trivsel. 

På campingen drivs en liten butik med bl.a färska, närproducerade frallor varje dag. Och precis intill badstranden ligger ett gammalt återuppbyggt torp, där man serverar fika, glass och ett antal maträtter. 

Visste du att:
Mariannelund är sedan några år tillbaka hemvist för Filmbyn Småland. Här får besökarna uppleva inspelningsmiljöer från klassiska barnfilmer som Emil i Lönneberga, Saltkråkan och Pippi Långstrump. En permanent utställning i Astrid Lindgrens anda och olika evenemang kring barnfilm lockar nyfikna frå hela Europa! 

Öppettider 2021:1 maj – 30 september

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.