Upptäck sjön Åsnen och dess härliga natur på Torne Camping & Fiskecamp – en liten mysig familjecamping i naturskönt läge nära sjön. Anläggningen är omgiven av vacker bok- och björkskog och erbjuder fina campingtomter, 8 stugor samt 7 rum i blockhuset. 

Vid sidan av de 50 campingplatser finns även ett litet tältområde för grupper, i anslutning till den populära Put&Take öringssjön! Torne Camping är en “fri camping” dvs här behöver ni inte ha investerat i ett campingkort. Praktiskt för er som är på väg genom Småland: Torne Camping erbjuder et antal” Quick stop” för husbilar på parkeringen. 

Alla gäster har tillgång till servicebyggnaden som är utrustad med toaletter och duschar, ett litet kök med spis och mikrovågsugn samt diskplatser utomhus. En handikapptoalett / dusch är kombinerad med skötrum. Det finns en liten tvättstuga samt tömningsmöjlighet av kemitoalett. 

Du hittar lugn och ro i den fridfulla omgivningen, men även många möjligheter till en aktiv semester! Njut av dagen på vattnet i en båt eller kanot, hyr en cykel för dina turer längs Åsnen och lär känna det genuina Småland med sina små röda stugor! På själva campingen finns en lekplats med hoppkudde, grillplats, uteservering/ café, och en samlingslokal. 

Torne Camping ligger vid den stora sjön Åsnen och här är det möjligt att fiska, huvudsakligen gädda, gös och abborre. 6 motordrivna Alu-Linder-båtar för 2-4 personer och et 20 tal kanotar hyrs ut direkt på campingen.

Öppettider 2021:1 maj – 30 september