Värnamo Camping kan bli din bas för en rofylld och stimulerande semester. Den 3-stjärniga anläggningen ligger vid Prostsjön i promenadavstånd till Värnamo centrum. Här erbjuds 75 campingtomter, varav 65 med el, samt WC, duschar, diskplats och tvättstuga i närliggande moderna servicebyggnader. Tanktömning för husbilar finns. 

Vill du hellre bo under hustak står 24 stugor med 4 till 5 bäddar samt elvärme och -belysning till förfogande. Handla i kiosk eller minilivs i anslutning till receptionen för att fylla på ditt reseskafferi! Vill du uppleva småstadsidyll och dess bekvämligheter är det bara att promenera till Värnamo centrum där affärer, restauranger, pubar, caféer och samhällsservice finns. 

På Värnamo Camping kan du semestra med din fyrbenta vän! I några av stugorna och på hela campingen är husdjur tillåtna. 

Det finns gott om sevärdheter och aktiviteter i Värnamo med omnejd: Store Mosse nationalpark, Nydala Kloster, Apladalen, Smålands Bil o Leksaksmuseum, High Chaparral (Westernstaden) och Ohs Bruks Museijärnväg bland mycket annat. 

Visste du att:
I Värnamo är konst- och designvänner i sitt esse! Staden lockar internationellt med Bruno Matthsson-centret och ”Vandalorum”. Bruno Matthsson (1907 – 1988) satte Sverige på världskartan med sina designmöbler, framför allt fåtöljer och stolar. Vandalorum är ett modernt museum för konst och design som uppstod ur Smålands konstarkiv på 1980-talet. 

GENOM ATT KLICKA på knappen “Boka direkt” nedan flyttas du automatiskt vidare till Campcations onlinebokning.