Adress & Kontakt

Vår address

Friggagatan 31

GPS:

57.7869619, 14.2178707

Telefon *

Villa Björkhagens campingområde ligger mycket naturskönt med vidunderlig utsikt över Vättern. 

De så kallade Rosenlundsbankarna i Jönköping är ett paradis för friluftslivet och sedan 1958 bedrivs campingverksamhet här. Själva Villa Björkhagen är en modern huvudbyggnad med hotellrum, konferens, restaurang, butik och reception. Utanför erbjuds hela 200 campingtomter med elanslutning samt en del tomter med vatten, avlopp samt kabel-tv. 

I stugbyn finns 22 välutrustade självhushållsstugor i olika kategorier: Enrums- och tvårumsstugor såsom bungalows. Önskar du hotellstandard kan stugan bäddas upp, städas och utrustas med fräscha hygienartiklar och handdukar varje dag under din vistelse. Och då är även frukost inkluderat i priset! 

En kort promenad från Campingen ligger ”Playa del City” – Vätternstranden mitt i Jönköping! Men är det för kallt i Sveriges näststörsta sjö erbjuder Rosenlundsbadet ett familjevänligt alternativ: Ett riktigt äventyrsbad med rutschbana, bläckfiskspruta och bubbelpooler. 

I Jönköping och omnejd finns mycket att göra samt ”ögongodis” för besökare: Spännande stadsmiljöer t ex Tändsticksområdet, Smedbyn i Huskvarna eller småstadsidyllen Gränna. Och ute i vattnet ligger historiska Visingsö och väntar på att upptäckas. Du kan också uppleva John Bauers fantastiska sagovärld på länsmuseet eller kanske vandra längs Dunkehallaravinen. 

För oss på Villa Björkhagen är gästerna det viktigaste och vårt motto är ”hög kundtillfredsställelse”. Vi står aldrig stilla, är mycket lyhörda för gästernas önskemål och har som målsättning att alltid bli lite bättre än tidigare. 

Öppettider 2021:1 januari – 31 december