Vill du ansluta dig till Camping Småland?

 info@campingsmaland.se

CAMPA I SMÅLAND

ATT BO PÅ CAMPING ÄR FRIHET

FRIHET att slappna av och göra lite som man känner just för stunden. Dagarna behöver inte planeras så noga – det är lätt att stanna eller resa vidare. Småland är kontrasternas landskap. Bo nära stadens vimmel eller mitt i naturens lugn. Här upplever ni öppet hav och trolska granskogar, slätter och högland, spegel­blanka sjöar och stolta ekhagar.

 

MÅNGA SKÖNA MINNEN att ta med er hem får ni under en upptäcktsfärd med kanot, cykel eller till fots – följ en led eller hitta egna vägar. I Småland har ni alltid nära till en mysig badsjö och äventyr för hela familjen. På campingen träffar barnen nya kompisar och det finns mycket spännande att fylla dagarna med; tillverkning av egna metspön och fångst av middagsfisken eller stoj tillsammans med Pippi Långstrump på Astrid Lindgrens Värld. Kanske ett besök i Glasriket för att se de skickliga glasblåsarna forma glödande glasmassa eller varför inte prova lyckan med guldvaskning? Efter alla strapatser kan det vara skönt att ta igen sig på ett fik där doften av nybakat möter er redan på verandan.

LUGNET BLANDAT MED MÅNGFALDEN av aktiviteter för hela familjen gör att det är lätt att trivas i Småland. Och trivs barnen, ja då brukar även de vuxna ha det skönt. På vintern byter ni kanoten mot skridskor och susar fram på de blankfrusna sjöarna och upptäcker ett Småland i vinterskrud. Några campingplatser har öppet året om!

CAMPING SMÅLAND ÄR ETT SAMARBETE mellan landskapets många campingplatser. Ofta är de små och familjära – kvaliteten och gästfriheten är alltid hög! Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför hittar du både källsortering och kompostering på flera av våra campingplatser. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel, papper och andra produkter. Engångs­förpackningar försöker vi undvika och miljötänkandet betyder även att vi gör våra inköp från lokala producenter.

Kontakta oss

Finns det någonting du funderar över är det bara att höra av dig.